aanmelden nieuwsbrief

EPTE advanced cursus 1

Heb je de basiscursus van EPTE® of een andere PNE cursus gedaan? Dan is deze EPTE® Advanced een prima aanvulling voor jouw skills!

Leer mooie en handige Out-of-Plane technieken waarbij je makkelijker je target gebied kunt bereiken. Je hoeft daardoor veel minder in gezond weefsel te prikken én het is dikwijls comfortabeler (lees minder gevoeligheid) voor de patiënt! Je leert ook beter de echo-arme of echo-rijke gebieden te visualiseren zoals bijvoorbeeld bij de tenniselleboog en vooral ook bij de schouder van belang is. 

Een nieuwe techniek in aanvulling op de basiscursus is die voor de Adductor longus. We leren je om deze spier goed te scannen en vervolgens goed te prikken. Je krijgt kennis over de pathologie van deze structuur en daarnaast ook specifieke oefentherapie.
De cursus wordt gegeven in ons trainingscentrum van HumanMotion en door ervaren EPTE® docenten en uiteraard met inachtneming van de richtlijnen zoals nu te hanteren bij COVID-19. We werken in een petit comité setting, dus er zijn slechts weinig plekken beschikbaar. Ben je geïnteresseerd en wil je naar het Next Level? Schrijf je dan nu in!
 

 

 

Zie hierboven

Er staan geen cursussen gepland. Vul uw gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuwe cursussen.

Velden met een * zijn verplicht.